maandag 2 mei 2011

Opening groot succes!

Heel wat vergaderingen verder, het zoeken van een locatie, boodschappen doen, veel enthousiasme....was het dan 1 mei zo ver, de opening van het Spiritueel café Middelburg.De leden van de SC werkgroep hebben zichzelf allemaal kort voorgesteld en gingen kort in op het onderwerp paranormaal. Daarna was het woord aan Richard Krebber, parapsycholoog en directeur van het Integraal Parapsychologisch Adviesbureau (I.P.A.) te Breda http://www.paranormaalpraktijk.nl/
Richard heeft als parapsycholoog verschillende onderzoeken gedaan naar paranormale verschijnselen.
In de pauze was er tijd voor een lekker wijntje, bier of sapje. Na de pauze was er de gelegenheid tot vragen stellen en onder het genot van een drankje de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen.
Een grote opkomst, zo'n 50 mensen wisten het spiritueel café te vinden, goede sfeer, vele leuke reacties, kortom een erg geslaagde middag!

(op de foto van links naar rechts: Margaretha Gieles, Heleen de Meijer, Mirjam van Es, Ella de Putter, Roos Antheunisse, Chantal Minnaard, Richard Krebber)


Heeft u ideeën of onderwerpen die u graag besproken zou willen zien, dan horen wij dat graag. Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten dan kunt u uw e-mail adres aan ons doorgeven zodat u in de mailing lijst komt. U kunt ons mailen naar spiritueelcafemiddelburg@gmail.com

AGENDA:
Het volgende spiritueel café met lezing staat gepland op zondag 3 juli 2011. Onderwerp verschijnt ter zijne tijd op dit weblog.
Tevens is de SC werkgroep aan het onderzoeken of er belangstelling is voor thema avonden. Zodra dit bekend is kunt u informatie hierover op dit weblog vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten