vrijdag 15 juli 2011

Verdiepingsavond 13-07

Op 13-07 vond de eerste verdiepingsavond plaats naar aanleiding van het spiritueel café op 3 juli met het onderwerp energetische bescherming bij hooggevoeligheid.
Een avond die helemaal vol zat, letterlijk qua deelnemers, maar zeker ook qua informatie en praktische oefeningen die thuis en in het dagelijks leven toegepast kunnen worden.
Informatie over; wat is energie, wat is hooggevoeligheid, tips en uitwisseling hoe hier mee om te gaan, ervaringen delen, herkenning onder elkaar.  Er werden oefeningen gedaan m.b.t. goed gegrond zijn en een oplaadoefening.  De avond werd afgesloten met een ervaringsoefening wat de natuur met je kan doen, d.m.v. het voelen van een bloem, edelsteen en horen van muziek. Een boeiende en inspirerende avond, met de conclusie dat hooggevoeligheid heel lastig kan zijn, voor jezelf en je omgeving, maar voorop staat dat het een KWALITEIT is!
Op de foto: Informatie met praktische tips voor thuis en de bloem van de ervaringsoefening


Op 31-08 zal de tweede verdiepingsavond plaats vinden, tevens met het onderwerp Energetische bescherming bij hooggevoeligheid. Er zijn hier nog enkele plaatsen voor vrij, u kunt zich aanmelden via de e-mail: spiritueelcafemiddelburg@gmail.com
De verdiepingsavond is ondertussen helemaal vol, mocht u toch belangstelling hebben kunt u ons mailen, bij voldoende aanmeldingen kunnen wij  een extra datum plannen.

Op 4-09 zal er weer een spiritueel café gehouden worden met thema: 'Nieuwetijds kinderen'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten