donderdag 1 september 2011

verslag verdiepingsavond 31-08

Verdiepingsavond energetische bescherming bij hooggevoeligheid.
31 augustus was het zover, een zeer druk bezochte 2de verdiepingsavond over energetische bescherming bij hooggevoeligheid.  Dit keer verzorgd door, Heleen, Roos en Ella.
Heleen begon de avond met een meditatie, informatie over de veranderende energie op de aarde en tips hoe je wat minder last kan hebben van alle prikkels om je heen. Daarna heeft Roos een meditatie geleid waarin je kennis kon maken met je symbool die je kan gebruiken om vanuit liefde, de energie naar de andere uit te zenden. Ella sloot de avond af met een ervaringsoefening met wat de natuur met je energiesysteem kan doen.
Een paar straten verderop was op het Abdijplein het Zeeland Nazomer Festival druk aan de gang. Waar ik voor diezelfde avond kaartjes had voor Tim Knol. Vanuit de rustige sfeer ben ik halverwege de avond weggeslopen en kon ik gelijk het geoefende in praktijk brengen. Tussen alle mensen mijn energie bij mijzelf zien te houden.
Tim Knol speelde op zijn sokken, staand op een rood kleedje. Als dat geen mooie aanvulling is op de avond, lekker aardend bezig deze jongen, een echt ‘kind’ van deze tijd. Wat weer mooi aansluit  naar het onderwerp van 4 september wanneer het spiritueel café alweer een derde lezing zal verzorgen. Met als onderwerp ‘nieuwetijdskinderen’.

(Tim Knol spelend op zijn sokken, optreden ZNF 31-08-'11)
Mirjam van Es


Heeft u leuke, mooie, boeiende ervaringen opgedaan naar aanleiding van het spiritueel café, of heeft u vragen of onderwerpen waar u meer over wilt horen... dan vernemen wij dat graag. U kunt ons mailen naar spiritueelcafemiddelburg@gmail.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten